Custom Styles

{“styles”:{“color”:{“background”:”var:preset|color|primary”,”text”:”var:preset|color|background”},”blocks”:{“core\/site-title”:{“typography”:{“fontSize”:”var:preset|font-size|xx-large”}},”core\/paragraph”:{“typography”:{“fontSize”:”var:preset|font-size|medium”,”lineHeight”:”1.5″}}}},”settings”:{“color”:{“palette”:{“theme”:[{“color”:”#000000″,”name”:”Primary”,”slug”:”primary”},{“color”:”#0de535″,”name”:”Secondary”,”slug”:”secondary”},{“color”:”#333333″,”name”:”Foreground”,”slug”:”foreground”},{“color”:”#ffffff”,”name”:”Background”,”slug”:”background”},{“color”:”#F0F0F0″,”name”:”Tertiary”,”slug”:”tertiary”}]}}},”version”:2,”isGlobalStylesUserThemeJSON”:true}

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageChange Image