Direkte tryk:

Her trykkes farven direkte på tøjet, som herefter bliver fikseret med varme. Ved denne metode, hærder trykket direkte på tøjet, og har den bedste holdbarhed. Denne metode er den billigste ved større oplag.

Tåler 60° vask. For at skåne trykket mod slitage skal vrangen vendes ud. Det anbefales ikke at tørretumble tøj med tryk.

Transfer tryk:

Her laves et tryk på et papir som herefter bliver fikseret sammen med en tekstillim. Ved denne metode hærder trykket på papiret, og ved hjælp af limen kan trykket så overføres til tøjet med en varmepresse. Denne metode bruges primært til tøj der ikke tåler høj varme, tryk med høj detaljeringsgrad, samt ved mindre oplag med jævnlige genbestillinger. Ved transfer tryk tilbyder vi en “transferbank” med kundernes logo. Dette for at vores kunder kan komme med kort varsel og få tryk på et tekstil.

Tåler ligeledes 60° vask men vi anbefaler 40° vask. For at skåne trykket mod slitage skal vrangen vendes ud. Det anbefales ikke at tørretumble tøj med tryk.

DTG:

Med denne metode trykker printeren direkte på tekstil. På hvide og lyse tekstiler ligger farven helt ind i tøjet. På mørke tekstiler printer vi først et tyndt hvidt lag for at sikre, at de øvrige farver dækker, derfor ligger trykket ovenpå tekstilet.
DTG teknik egner sig godt til detaljeret grafik eller foto. Vi laver ingen film, derfor er der ingen begrænsning på antal af farver. Ved mindre antal tryk i din bestilling kan DTG være en prismæssig fordel i forhold til direkte tryk eller transfertryk. Ved DTG trykker vi nemlig ”on demand”, også helt ned til ét stk.

Folietryk:

Her laves trykket i en folie. Folien skæres på en skæreplotter og varmes på tekstilet med en varmepresse. Denne metoder bruges oftest til navne tryk til sportsbeklædning samt til kunder som kommer og skal bruge et tryk inden for kort tid. Som udgangspunkt laver vi kun folietryk i en farve (kan dog sagtens kombineres i flere farver). Ved logo print i folie kræves der at kunden selv medbringer logo i Vektor format.

Kan vaskes op til 95° men vi anbefaler 60° vask.

Broderi:

Broderi har et eksklusivt look og en flot finish og kan bruges på næsten alt tekstil. Vi kan lave logoer med op til 15 farver, og der findes ca. 300 forskellige farver at vælge imellem. Til broderi bruges broderiprogrammer, som vi gemmer digitalt, hvilket betyder at de kan bruges igen og igen. Vi kan tilbyde dig et prøvebroderi af dit logo uden omkostninger. Vi bruger 100 % polyester tråd, der er klorægte og kan tåle vask op til 95 grader.

Broderi anbefales til fleece, strik, polo, skjorter og jakker.