Historie

Ønsker du en billigere og mere fleksibel løsning? Det gjorde jeg… derfor undersøgte jeg i 2001 mulighederne for tryk på sportsbeklædning da de drenge jeg trænede i håndbold skulle have nyt tøj. Og der blev jeg overrasket over hvor dyrt den slags var. Det måtte kunne gøres billigere….

Det kunne det….. og nu også bedre.

Jeg stiftede min forretning med springbræt i privaten… meget vand er løbet igennem åen og har af sted kommet nye lokaler over flere omgange…

Mission

Vi arbejder hele tiden for den grønne omstilling og forsøger så vidt muligt at arbejde med produkter som ikke er skadelige for miljøet. En lang række af de tekstiler vi trykker på er lavet for at tilgodese den klode vi alle lever på. Og derfor er alle som minimum OEKO-tex certificrede.

Vi anbefaler til de fleste en Fairtrade løsning, genbrugs materialer og Økologisk bomuld.

Hiv gerne fat i os for certificeringer på de materialer vi arbejder med og om mulighederne.

Passion

Hvor mange glæder sig til fredag kl. 16…. Så glæder jeg mig til mandag morgen kl 7. Jeg elsker mit arbejde…. Og håber at jeg i mange år fremover vil have det på samme måde. Min glæde opstår ikke når jeg sender en faktura, eller når jeg trykker en trøje, eller når jeg lander en stor ordre… Nej min glæde er helheden. Jeg glæder mig til at servicere mine kunder og tjene penge så jeg kan hygge mig med min familie. Så en helhed som giver mening både for mig men også for dig og jer som kunde.

Velkommen inden for.

Thomas Sønderskov Korsgaard